Bericht van 23/01/2021

Beste ASV’er,

Bijna een jaar na het begin van de eerste lockdown en onze laatste activiteit, hadden we jou graag wat meer perspectief geboden op een rooskleurige toekomst. Helaas ! De actuele situatie van de coronapandemie en de door de overheid en de bank (terecht) opgelegde maatregelen laten nog steeds niet toe om terug uit de startblokken te schieten. Ondanks de vaccins blijft het licht voorlopig op rood staan en wij derhalve op non-actief.

Leuk is anders, maar we hebben geen keuze. Ook al zien we al licht aan het einde van de (veel te) lange tunnel, zolang we er niet uit zijn moeten we blijven wachten op het verlossende einde van de pandemie, wanneer het licht – hopelijk voorgoed – op groen zal springen. In elk geval zal de gezondheid van onze leden onze eerste bekommernis zijn wanneer de activiteiten mogen hernemen.

Verzorg je nog goed, hou het veilig en volg de corona-veiligheidsmaatregelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s