Bericht van 31/05/2021

Het BCC (Business Continuity Center) van de bank heeft eind mei 2021 beslist dat vanaf 14 juni 2021 events, activiteiten, drinks en diners door de actieve clubs en de ASV’s georganiseerd mogen worden op voorwaarde dat de regels die de directie van BNP Paribas Fortis oplegt nauwgezet gevolgd worden : enkel werken met zitplaatsen, hou steeds 1.5 m afstand en draag altijd een mondmasker.
Dit betekent dat – tot nader order – excursies met gids, reizen, dansgelegenheden of walking dinners niet toegelaten zijn !
Wandelen of fietsen, hetzij individueel, hetzij in groep, mag beschouwd worden als een sportieve activiteit echter mits het maximaal aantal personen toegestaan door de overheid te respecteren en afstand te bewaren. Een gegidste of begeleide wandeling in een stad of een begeleid bezoek aan een locatie daarentegen is geen “zittend event” en kan tot nader order niet.
Mag ik u verzoeken om de beslissingen van de verantwoordelijken van de bank stipt op te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s