Bericht van 19/09/2021

Er is terug licht aan de horizon, de directie van de bank heeft ons groen licht gegeven om allerhande activiteiten te organiseren, zowel binnen als buiten. We mogen terug samenkomen om te genieten van een lekkere maaltijd en een gezellige babbel, we mogen terug een daguitstap of een meerdaags busreis organiseren. In het infoblad van september vind je ons aanbod voor de volgende maanden. Natuurlijk volgen we steeds de corona-veiligheidsmaatregelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s