Bericht van 11/01/2022

Na de twee voorbije jaren met beperkte activiteit, hadden we voor dit jaar een volledige activiteitenkalender opgesteld en al grotendeels uitgewerkt. De goesting bij het bestuur en de leden was zeer groot !
Helaas ! Ook 2022 zal geen volwaardig programma bevatten.
Boosdoener is andermaal – wat had je gedacht ? – de coronapandemie, die dank zij de omikronvariant opnieuw naar een climax groeit. De vijfde golf, heviger dan ooit, noopt ons de gepaste maatregelen te nemen, want hoe je het ook draait of keert, senioren blijven een risicogroep.
Het bestuur heeft dan ook beslist de activiteiten gepland voor de maanden januari en februari uit te stellen

Bericht van 19/09/2021

Er is terug licht aan de horizon, de directie van de bank heeft ons groen licht gegeven om allerhande activiteiten te organiseren, zowel binnen als buiten. We mogen terug samenkomen om te genieten van een lekkere maaltijd en een gezellige babbel, we mogen terug een daguitstap of een meerdaags busreis organiseren. In het infoblad van september vind je ons aanbod voor de volgende maanden. Natuurlijk volgen we steeds de corona-veiligheidsmaatregelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s